Recuperació i aprovació del Parlament de Catalunya de la Memòria Històrica 8-3-2017

09 Mar 2017

Benvolguts Amics i Amigues:

Avui ha estat un dia molt emocionant i intens, en el Parlament de Catalunya, ja que tots els partits han votat i s’han posat d’acord amb la votació per tal de presentar al Congrés de Madrid la recuperació de la memòria històrica de restablir la injustícia que és va cometre amb els nostres avis i pares durant la guerra amb l’incautació dels diners per part del govern franquista.

Desprès dels diferents parlamentaris que hi han participat, s’ha procedit a la votació amb un resultat unanim de 133 vots a favor i dos absencies, segurament per malaltia. Cosa que representa un èxit per aquesta Associació de APIGF molt important ja que ara només ens queda que Madrid en el Congrés i que aquí a Catalunya ja hi estant d’acord, aprovin el fet de restablir la afectació dels afectats per aquest fet que va succeir ja fa uns 80 anys i ja va sent hora que és pugui tancar aquest assumpte.

Podeu copiar aquest Link de sota aquestes linies i podreu veure i escoltar les participacions dels diferents partits politics. Gràcies a tothom.
http://www.parlament.cat/web/canal-parlament/sequencia/videos/index.html?p_cp1=7922076&p_cp3=7924037